Smarta tips för enkel renovering

Smarta tips för enkel renovering

Jag håller ju på att planera en liten köksrenovering här i stugan och därför sitter jag och googlar runt lite för att få bra tips och inspiration. Det finns ju många bra sidor och bloggar som tipsar om renovering med enkla medel, som till exempel att måla om köksluckorna istället för att byta ut dem. Här är till exempel en länk där man kan få lite bra idéer.

Kakel
Nja, jag vet inte riktigt. Inte riktigt min stil kanske.

Färga om kakelfogen till exempel låter ju lite intressant. Nu står det inte hur man gör men det finns säkert att läsa någon annanstans. Att tapetsera inne i skåpen är också en bra idé för att få det snyggare och fräschare. När det gäller köksluckor kommer jag dock att behöva byta ut helt och hållet för de som sitter här nu är alldeles för slitna för att det ska gå att göra något snyggt av dem. Men jag kommer att behålla stommarna så det gäller att hitta luckor som passar.

Kakeldekorationer är inte överdrivet förtjust i, men det beror nog mycket på att jag ser framför mig typ små fiskar och annat som passar bättre i ett barnrum. Jag har dock sett att det faktiskt finns en del snygg kakeldekor så jag ska kika vidare på det och se om jag hittar något som passar här. Sedan måste det vara rimliga priser också. Sådana här saker har en tendens att vara lite dyra sett till vad det är man får, och jag vill helst inte lägga ut en förmögenhet på att snygga till köket. Då känns det viktigare att lägga pengarna på exempelvis köksluckor av bra kvalitet. Men vi får se som sagt, jag ska kika runt lite.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *