Hittat en snygg lucka

Hittat en snygg lucka

Särö kökslucka.
Särö kökslucka med Pärlspont. Vill ha!

Det kan vara så att jag har bestämt mig för vilka köksluckor jag vill. Jag har nämligen hittat en snygg kökslucka här som är ungefär precis vad jag har sett framför mig när jag har tänkt på mitt kök. Den heter Särö och är en lucka med fräst pärlspontmönster som skulle passa perfekt här.

Det var en bekant som tipsade mig om Mälarkök och förutom att de har riktigt snygga luckor så verkar hela konceptet väldigt bra och smidigt. Först kommer de hem till mig på ett kostnadsfritt hembesök där jag får kika på prover på luckor och handtag. Sedan mäter de mina befintliga stommar och tillverkar måttanpassade luckor.

För det första så är det ju väldigt skönt med ett hembesök så att man kan kika på färger och annat i lugn och ro. Eftersom luckan som jag är intresserad av kan fås i valfri kulör så är det bra att kunna se hur olika färger blir just i mitt kök. Och dessutom har jag ingen aning om vilka handtag eller knoppar jag vill ha.

Sedan är ju det ju otroligt bra att man slippar mäta stommarna själv. Tänk vilken press att veta att om jag mäter fel någonstans så får jag skylla mig själv om det inte passar. Jag skulle behöva kontrollmäta säkert 10 gånger för att känna mig någorlunda säker. Men det slipper jag alltså med Mälarkök. Och när luckorna är klara så kan man också få dem uppsatta av en montör. Väldigt smidigt och skönt då det garanterat går mycket snabbare och enklare än om jag hade gjort det själv.

Nu ska jag se till att boka ett hembesök och så får vi se vad det blir av det!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *