Årets julklapp 2013

Årets julklapp 2013

I och med att jag ska fixa till mitt lilla kök här i stugan med nya köksluckor och annat fint så ska jag också passa på att investera i en grej som jag har velat ha ett tag men inte kommit mig för att köpa. Mest för att de var lite för dyra förut. Det var nämligen årets julklapp 2013: råsaftscentrifugen. Jag vet, jag är lite sen, men juice är väl alltid på modet! Men skämt åsido ska har jag i alla fall bestämt mig för att införskaffa en råsaftcentrifug nu och jag tror att jag ska beställa den från nätet för enkelhetens skull. Har bland annat hittat den här för 499 kronor på Kjell & Co som jag tycker ser helt okej ut och till bra pris dessutom.

Mer frukt!

Morotsjuice.
Ett glas god morotsjuice.

I och med det så ska jag också passa på och äta mer frukt och grönt har jag tänkt. Jag är redan ganska duktig på det, men det där med fem om dagen kommer jag väl inte alltid upp i. Nu ska man väl kanske mer tänka i gram eller hur stor del av tallriken som är frukt och grönt, för hur vet man till exempel när man har ätit fem om dagen när det gäller exempelvis vindruvor?

Men ni fattar vad jag menar. Jag ska helt enkelt se till att försöka få i mig ännu mer än vad jag får i dagsläget, och då tänker jag att juice är en bra grej. Då får man i sig en massa bra utan att man riktigt tänker på det. Man kan till exempel dricka juice till frukost och redan där ha fått i sig en massa nyttigheter (till skillnad från köpt juice som ibland är mer onyttig än nyttig).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *